Přejezd Krušných hor na běžkách víkend 8. 2. 2020
Re: Přejezd Krušných hor na běžkách víkend 8. 2. 2020
Tak objednávám 10 polopenzí:-).
Super a diky za organizaci.
Milé a milí!
Prosím, za každého účastnika zájezdu uhraďte 890 Kč.
Možno na můj účet 2110914419/2700 (do zprávy pro příjemce mi napište, za koho to je, díky!) nebo pak hotově na akci.
Je v tom 450 Kč za bydlení a 440 Kč za dvě polopenze.
Díky a zdravím!
Wič
Prosím, za každého účastnika zájezdu uhraďte 890 Kč.
Možno na můj účet 2110914419/2700 (do zprávy pro příjemce mi napište, za koho to je, díky!) nebo pak hotově na akci.
Je v tom 450 Kč za bydlení a 440 Kč za dvě polopenze.
Díky a zdravím!
Wič
Wič pokud nepospícháš s hotovostí, navrhuji, že hodím za nás (a případné další) do Dlužníčku a vyrovnáme po víkendu s ostatními výdaji a platbami.
Janku, kde bude v pátek sběrné místo a v kolik 

Lili
Ahoj!
Z Prahy na Mariánskou (od nás) to trvá 2 a čtvrt hoďky. Vzhledem k té polopenzi bychom měli být na místě v půl osmé nejpozději.
Naše auto odjezd z Chodova v pět. Kdo jede s námi?
Grýni
Skoro mi nejšikovnější připadá, kdyby s námi jela Awa a Hendlovi či KoubkoVinkleři. Dželen s Jankem dnes domluví, kdo a kdy a odkud pojede, tak se pak můžem domluvit:-).
Z Prahy na Mariánskou (od nás) to trvá 2 a čtvrt hoďky. Vzhledem k té polopenzi bychom měli být na místě v půl osmé nejpozději.
Naše auto odjezd z Chodova v pět. Kdo jede s námi?
Grýni
Skoro mi nejšikovnější připadá, kdyby s námi jela Awa a Hendlovi či KoubkoVinkleři. Dželen s Jankem dnes domluví, kdo a kdy a odkud pojede, tak se pak můžem domluvit:-).
Já jsem do 16h v práci na Palmovce bez možnosti utéct dřív. Ale na 17h to na Chodov stíhám.
Tak jsem se s Jankem (a předtím i Dželenem) domluvila, že druhá skupina vyrazí z Prahy velrybou, dojede do Bratkovic, tam se přeloží do Jankovy Galaxie a tou odfrčí na Mariánskou. Velryba zůstane uschovaná na dvoře pod dohledem dvou maxipsů a 10 000 kuřat.
Lili, Bratkovice jsou hned za Velvarami, z Mělníka krásných 26 km pro pohodové silnici - nechceš to udělat stejně, dojet do Bratkovic autem a nechat svůj růžový bonbónek ve společnosti velryby?
Raději bych jela v této variantě s Dželenem - tu slepičárnu si nemůžu nechat ujít. Resp. minimálně moje věci pojedou s Dželenem na 100%.
Máme-li být na místě v půl osmé, je odjezd v Prahy pět fakt mezní. Pokusili bychom se trochu dřív. Ještě s Dželenem domluvím místo odjezdu. Obligátní místo startu bývá Florenc, vzhledem k Bratkovicím se to i hodí.
Lili, Bratkovice jsou hned za Velvarami, z Mělníka krásných 26 km pro pohodové silnici - nechceš to udělat stejně, dojet do Bratkovic autem a nechat svůj růžový bonbónek ve společnosti velryby?
Raději bych jela v této variantě s Dželenem - tu slepičárnu si nemůžu nechat ujít. Resp. minimálně moje věci pojedou s Dželenem na 100%.
Máme-li být na místě v půl osmé, je odjezd v Prahy pět fakt mezní. Pokusili bychom se trochu dřív. Ještě s Dželenem domluvím místo odjezdu. Obligátní místo startu bývá Florenc, vzhledem k Bratkovicím se to i hodí.
Ok, takže kdo jede s námi?
Wanigiska či Olowan či Okeya či Janča či tedy Awa bez věcí?
Moc zdravíme
Grýni
Wanigiska či Olowan či Okeya či Janča či tedy Awa bez věcí?
Moc zdravíme
Grýni
Tak my jedeme Wič s vámi, definujte přesněji místo srazu, počítáme se 17h. Díky
Předpokládám správně, že spacáky netřeba?
Předpokládám správně, že spacáky netřeba?
Spacáky netřeba:-).
Sraz upřesním. Stíhali byste ev.už 16.45, nebo je to moc na krev?
Sraz upřesním. Stíhali byste ev.už 16.45, nebo je to moc na krev?
Pokud bude sraz u metra tak ok.
Chodovští cestující obesláni:-).