Vánoční nadílka v Leči 16.12.
-
Vánoční nadílka v Leči 16.12.
S Wič jsme dohodli vánoční nadílku pro zájemce na 16.12. Zájemci hlaste se. Můžeme to udělat jako víkendovku, nebo jen na tu sobotu.
Re: Vánoční nadílka v Leči 16.12.
Ahoj,
my moc rádi dorazíme celá rodinka, odpo asi procházka, pak večerní zpěvy a slibovaný krb???
Domů pojedeme v sobotu, klidně až na noc... nabízíme 1 - 2 místa v autě .
Grýni
PS- na dárky hlásíme 3 kusy. Za Čendu to obstaráme:-).
my moc rádi dorazíme celá rodinka, odpo asi procházka, pak večerní zpěvy a slibovaný krb???
Domů pojedeme v sobotu, klidně až na noc... nabízíme 1 - 2 místa v autě .
Grýni
PS- na dárky hlásíme 3 kusy. Za Čendu to obstaráme:-).
Ahoj, dorazíme s Ani jen na neděli. Jen musím do té doby přezout auto! 
Na dárky se hlásíme obě!

Na dárky se hlásíme obě!
Lili
Hola! Jestli Liliovi mohou jen v neděli, můžem nadílku udělat celou v neděli:-).
Grýni
Grýni
Ahoj, mě je to jedno, ale dojela bych jen na otočku na jeden den. L.
Lili
-
My bychom tam byli celý víkend, ale jestli se chcete sejít v neděli, můžeme zkusit v Litni kostel.
Tak tedy sobota, nebo neděle???
Lili?
Lili?
-
Ta kamarádi jdu to rozseknout:
1. čas - my budeme v Leči na celý víkend a společnou akci bych ráda provedla v sobotu
2. účast dospělí - já, Jerry, Wič, Vlastík, Lili, Awa
děti - Ema, velká Anča, malá Anča, Martin, Čenda
3. dárky - Dospělé rozlosuju sama a pošlu vám. Děti můžeme podarovat užitečnými drobnostmi (třeba pastelky, nůžky, blok), ať mají něco pod stromečkem. (Křičte, jestli nesouhlasíte.)
4. program - příjezd dopoledních hodinách
dopolední plomcání se venku
společný oběd (navrhuju kotel těstovin s omáčkou z toho, co kdo přinese) čajík, cukroví
odpolední krátká procházka (Ráda bych se jí taky zúčastnila, proto navrhuju okruh kolem rybníka. To ujdou i naše děti.)
večerní posezení s kytarou u kamen, (dají se v nich péct i buřty), cukroví, nadílka, idylka
5. odjezd individuální, my jedeme v neděli
1. čas - my budeme v Leči na celý víkend a společnou akci bych ráda provedla v sobotu
2. účast dospělí - já, Jerry, Wič, Vlastík, Lili, Awa
děti - Ema, velká Anča, malá Anča, Martin, Čenda
3. dárky - Dospělé rozlosuju sama a pošlu vám. Děti můžeme podarovat užitečnými drobnostmi (třeba pastelky, nůžky, blok), ať mají něco pod stromečkem. (Křičte, jestli nesouhlasíte.)
4. program - příjezd dopoledních hodinách
dopolední plomcání se venku
společný oběd (navrhuju kotel těstovin s omáčkou z toho, co kdo přinese) čajík, cukroví
odpolední krátká procházka (Ráda bych se jí taky zúčastnila, proto navrhuju okruh kolem rybníka. To ujdou i naše děti.)
večerní posezení s kytarou u kamen, (dají se v nich péct i buřty), cukroví, nadílka, idylka
5. odjezd individuální, my jedeme v neděli
Ahoj,
díky za zorganizování.
S námi na oběd nepočítejte, obstaráme se sami, pravděpodobnost nekonfliktnosti s našimi alergiemi jsem vyhodnotila jako malou:-):-):-).
Přijedeme v době oběda či poobědové.
Odjedeme večer cca kolem deváté.
Awa, můžeme Tě/ Tě s Jelenem vzít s sebou.
Mám několik nejasností:
1) Kdo pořídí ty drobnosti dětem? Ivo, Ty, a pak Ti přispějeme? Nebo máme jeden kus dítěte, tak máme jeden dárek na starosti? Nebo si máme pořídit Čendovi něco sami? (To mi přijde skoro nejlepší, aspoň nedostaneme 38. pastelky:-):-):-) )
2) K večeři máme tedy přivézt něco dohromadného a k tomu si přihodit buřty? Čaj, cukr, kafe, víno?
Díky, těšíme se,
Grýni
díky za zorganizování.
S námi na oběd nepočítejte, obstaráme se sami, pravděpodobnost nekonfliktnosti s našimi alergiemi jsem vyhodnotila jako malou:-):-):-).
Přijedeme v době oběda či poobědové.
Odjedeme večer cca kolem deváté.
Awa, můžeme Tě/ Tě s Jelenem vzít s sebou.
Mám několik nejasností:
1) Kdo pořídí ty drobnosti dětem? Ivo, Ty, a pak Ti přispějeme? Nebo máme jeden kus dítěte, tak máme jeden dárek na starosti? Nebo si máme pořídit Čendovi něco sami? (To mi přijde skoro nejlepší, aspoň nedostaneme 38. pastelky:-):-):-) )
2) K večeři máme tedy přivézt něco dohromadného a k tomu si přihodit buřty? Čaj, cukr, kafe, víno?
Díky, těšíme se,
Grýni
-
Děkuju za trefné dotazy.
Dárky dětem - Navrhuju podarovat každý své děti adekvátním dárkem.
Večeře - ano něco dohromadného a klidně i ty buřty (k individuální spotřebě), kafe, čaj, cukr a mlíko dodáme my
Oběd - Pokud Grýni jedí sami a Awa jí makrobioticky, pak se ptám: Lili, budeš jíst s námi? Pokud ano, tak řekni co, nebo to nechám na mistru šéfkuchaři
Dárky dětem - Navrhuju podarovat každý své děti adekvátním dárkem.
Večeře - ano něco dohromadného a klidně i ty buřty (k individuální spotřebě), kafe, čaj, cukr a mlíko dodáme my
Oběd - Pokud Grýni jedí sami a Awa jí makrobioticky, pak se ptám: Lili, budeš jíst s námi? Pokud ano, tak řekni co, nebo to nechám na mistru šéfkuchaři

Ahoj, OK, orel slyší, orel rozumí.
Wič, ráda se svezu s vámi tam i zpět.
Dželen nepojede (nebo to alespoň dnes ráno řekl) - možná přivezu vzpomínku na Dželena v podobě buřtů, zbylých v mrazáku po nějakém našem výboji.
Oběd i večeři si vezmu svou, makrobio. A těšte se, přivezu i makrobio cukroví
))
Wič, ráda se svezu s vámi tam i zpět.
Dželen nepojede (nebo to alespoň dnes ráno řekl) - možná přivezu vzpomínku na Dželena v podobě buřtů, zbylých v mrazáku po nějakém našem výboji.
Oběd i večeři si vezmu svou, makrobio. A těšte se, přivezu i makrobio cukroví

Kamarádi, je mi to líto, ale nedorazíme. Jsme s Ani už přes týden střídavě nastydlé, takže víkend vidím jako dobrou příležitost být v teple.
Hezké Vánoce!
Ježíšek Lili se omlouvá, dárek dodá příležitostně, nejlépe kdyby si tak celá rodina obdarovaného přijela někdy na Mělník na návštěvu
Hezké Vánoce!
Ježíšek Lili se omlouvá, dárek dodá příležitostně, nejlépe kdyby si tak celá rodina obdarovaného přijela někdy na Mělník na návštěvu

Lili
Proberte účast na Rybovce 21.12., právě jsem dala na tlach