Sněm DB 17. 11. 2023
Sněm DB 17. 11. 2023
Ahoj přátelé!
Jelikož se sv. Václav mnoha lidem nehodí a jelikož na Republiku není volno pro lidi, kteří nejsou ve školství, rozhodli jsme s Jurkoviči a Okeyou ted na ligovém sněmu o konání DB sněmu o prodlouženém víkendu 17. listopadu.
Máme jet do Slepičích hor a zlézt Kohouta:-).
Olčo, napadá Tě nějaké bydlení?
Kdo pojedete?
Zdraví
Grýni
Jelikož se sv. Václav mnoha lidem nehodí a jelikož na Republiku není volno pro lidi, kteří nejsou ve školství, rozhodli jsme s Jurkoviči a Okeyou ted na ligovém sněmu o konání DB sněmu o prodlouženém víkendu 17. listopadu.
Máme jet do Slepičích hor a zlézt Kohouta:-).
Olčo, napadá Tě nějaké bydlení?
Kdo pojedete?
Zdraví
Grýni
Re: Sněm DB 17. 11. 2023
Ja se obávám, že nepojedu. Mám ten víkend holky, které už prostě na tento typ akcí jezdit nechtějí (a já chci být s nimi) + psa, který je neslučitelný s Čendou. Kdyby se mi to povedlo nějak vymyslet, dám vědět.
Já bych asi jel. Jen si musím do té doby koupit plavky
Ahoj, kamarád velmi doporučuje toto:
https://www.airbnb.cz/rooms/13638940?ad ... 51b15f2268
paní píše, že tam volno zatím je.. cena 2000/noc...
mám to buknout?...
O.
mám to buknout?...
O.
Ahoj, koukla jsem na to, poloha dobrá, ale je to malé. 6 osob - to je pro jednu rodinu s pár singl kamarády. Kdo vlastně pojede?Olca píše: ↑9.10.2023 20:54 Ahoj, kamarád velmi doporučuje toto:
mám to buknout?...
O.
My (2 lidi + aspoň místo pro cestovní postýlku)
Grýni? (3 lidi)
Jurkovičovi?(5 lidí - už se dokázali smáčknout i na 4 postele, ale chce to možnost aspoň 3 srazit)
Olča?
Wanigiska
Okeya? Janča?
To vypadá na 10-14 postelí.
My jedeme, ano, mám týž problém - malé:-(.
Wič
Wič
..no, mně to přišlo pro ty, co vypadají, že pojedou akorát... a pěkná chaloupka..
já nevím, zda pojedu.. uvidim..
tak budu pátrat dál, jestli chcete, byly tam i větší objekty, i blízko, ale asi ne tak pěkné...
já nevím, zda pojedu.. uvidim..
tak budu pátrat dál, jestli chcete, byly tam i větší objekty, i blízko, ale asi ne tak pěkné...
..tak tato malá chaloupka už stejně není volná, mi píše paní... Kdo tedy jedete, prosím? (Kromě těch, co potvrdila Awa a co se přihlásili a zatím neuvedli nic jiného...)
(..já.. stále nevím, záleží to, jak bude vypadat situace s mými koňmi.. byli celé léto dole v Novohradkách u Rychnova u NH, ale zítra je převážíme k Mníšku.. uvidim, jak tam budou na novém působišti fungovat.... člověk nikdy neví a tak nevím, zda pojedu na Sněm dolu do Slep. hor... to máte jak s malými dětmi.. S brigádou zatím počítám Olowan..)
(..já.. stále nevím, záleží to, jak bude vypadat situace s mými koňmi.. byli celé léto dole v Novohradkách u Rychnova u NH, ale zítra je převážíme k Mníšku.. uvidim, jak tam budou na novém působišti fungovat.... člověk nikdy neví a tak nevím, zda pojedu na Sněm dolu do Slep. hor... to máte jak s malými dětmi.. S brigádou zatím počítám Olowan..)
-
Ahoj,
my počítáme, že pojedeme.
my počítáme, že pojedeme.
-
Jakože všichni - čili 5 kusů
Ok, přátelé, vyměkla jsem. Hledám bydlení.
Dám vědět .
Hledám tedy pro přihlášené, tj.
Jurkovičovi
Dželeni
Grýni
Wanigiska
(Olča)
Zdravím a těším se!
Wič
Dám vědět .
Hledám tedy pro přihlášené, tj.
Jurkovičovi
Dželeni
Grýni
Wanigiska
(Olča)
Zdravím a těším se!
Wič
Takže:
Jedeme sem:
https://www.e-chalupy.cz/jizni_cechy/ub ... c-4628.php
Cena 10.500 za celý pobyt včetně závěrečného úklidu a ložního prádla.
Budeme doplácet za případnou elektřinu navíc (prý je to max. pár korun) a poplatky obci 29 Kč/den - dospělí, 4 Kč děti.
Jurkovičovi- čtyřlůžák, Dželeni dvojlůžko, Grýni třílůžák, Wanigiska ke Grýnům, pro případné další borce rozkládací pohovka či karimatka:-).
Zdravím a těším se.
Kač
Jedeme sem:
https://www.e-chalupy.cz/jizni_cechy/ub ... c-4628.php
Cena 10.500 za celý pobyt včetně závěrečného úklidu a ložního prádla.
Budeme doplácet za případnou elektřinu navíc (prý je to max. pár korun) a poplatky obci 29 Kč/den - dospělí, 4 Kč děti.
Jurkovičovi- čtyřlůžák, Dželeni dvojlůžko, Grýni třílůžák, Wanigiska ke Grýnům, pro případné další borce rozkládací pohovka či karimatka:-).
Zdravím a těším se.
Kač
Super!!! Díky veliké.
Předpokládám správně, že se tam sejdeme ve čtvrtek 16.11. večer?
Program asi doladíme na místě, že? Výstup na Kohout a tak…
S sebou plavky, náčelnickou konvičku (mám já), kmenovou vlajku (má kdo?), splněná orlí pera, ještě něco?
Mám
Předpokládám správně, že se tam sejdeme ve čtvrtek 16.11. večer?
Program asi doladíme na místě, že? Výstup na Kohout a tak…
S sebou plavky, náčelnickou konvičku (mám já), kmenovou vlajku (má kdo?), splněná orlí pera, ještě něco?
Mám
- 8 dekretů na orlí pera VL
3 dekrety na tituly VL
8 dekretů na korálkové činy