Zima, sníh běžky, Jizerky a brigáda
Re: Zima, sníh běžky, Jizerky a brigáda
Ahoj, s největší pravděpodobností bych ráda jela..
Díky! O.

Tak to zatím vypadá spíše na komorní sestavu. POkud se chcete přidat i někdom kdo jste nebyl na brigádě, vejdete se. Já jsem v kontaktu s Terkou H, takže rovnou píšu, že se možná přidají Hrstkovi.A nakonec asi pojedu s oběma holkama.
Možná by se rádi přidali Bažilovci, měli původně jet na dřevní brigádu, ale nakonec byli nemocní. Bážovi jsem to říkal, že teď nejspíš vude místo a že to prý s Olí proberou.
Ahoj, my mame dlouhe vedeni, ale jak uz psala Olowan, radi se pridame, pocet jeste upresnime.
Ahoj, Olí mi psala, že se Bažilovci nakonec nezúčastní, mají moc práce na restauraci bytu pro předchozím nájemníkovi. A u mě s Verčou už je to také nejisté, záleží, jak na tom bude mamka zdravotně.
My máme taky dlouhé vedení a hlásíme se v plném počtu 3 lidí.
Olčo, můžeme Tě vzít. Tentokrát dokonce snad pojedeme i ancistrusem, takže velké auto

Olčo, můžeme Tě vzít. Tentokrát dokonce snad pojedeme i ancistrusem, takže velké auto
My máme taky dlouhé vedení a hlásíme se v plném počtu 3 lidí.

Já jedu s nejistým počtem dětí, Radek jede tak na 50%m pokud ano, pak i s nejmladším 7letým Vítkem.
Olčo, my tě mžeme vzít podle toho, jestli pojedou obě holky, dávám snb dovnitř, tak to je o místo míň + pes.
Jinak já přijedu okolo 18-19h, klíče od Kateřiny jsou na obvyklém místě, nemusíte se tedy vázat na můj příjezd.
V jizerkách jsou hromady sněhu, jde určitě i bobovat atd.
Společné jídlo neplánuji.
Těším se na vás.
Olčo, my tě mžeme vzít podle toho, jestli pojedou obě holky, dávám snb dovnitř, tak to je o místo míň + pes.
Jinak já přijedu okolo 18-19h, klíče od Kateřiny jsou na obvyklém místě, nemusíte se tedy vázat na můj příjezd.
V jizerkách jsou hromady sněhu, jde určitě i bobovat atd.
Společné jídlo neplánuji.
Těším se na vás.
Na jednu noc (z pátku na sobotu) přijede Hanka H s Gertou a Tomáškem. Dále se nahlásila Iva s Martinem. Bude nás dost, ale na postele to snad jště vychází 

Ahoj,
my naopak dvě postele uvolníme. Situace se u nás mění každým dnem, zatím spíš k horšímu, takže nakonec s Verčou nedorazíme. Užijte si sníh i dobrou společnost. Těšíme se, že se uvidíme jindy.
my naopak dvě postele uvolníme. Situace se u nás mění každým dnem, zatím spíš k horšímu, takže nakonec s Verčou nedorazíme. Užijte si sníh i dobrou společnost. Těšíme se, že se uvidíme jindy.