Kód: Vybrat vše
Kategorie
Fórum1
Fórum2
...
Kategorie 2
Fórum 3
Fórum 4
Téma 1
Téma 2
Příspěvek/Odpověď 1
Příspěvek/Odpověď 2
Příspěvek/Odpověď 3
Příspěvek/Odpověď 4
Příspěvek/Odpověď 5
Téme 3
Fórum 5
...
...
Kategorie a fóra mohu vytvářet jen já a nemají jiný význam, než nějak příspěvky organizovat. Pokud byste chtěli nové fórum nebo témata nějak přeskupit, dejte mi prostě vědět.
Téma může vytvořit kdokoliv - slouží k tomu tlačítko "Nové téma". Je to logické v místě, kde je seznam témat a vy vytváříte další. Toto tlačítko je ovšem i na obrazovce, kde máte jedno téma a všechny jeho příspěvky. Když zvolíte Nové téma zde, příspěvek se neobjeví pod ostatními, nýbrž jako první na nové stránce. To je zřejmě proto, aby uživatel zauvažoval o vytvoření nového tématu, když dělá nějaký tématický přemet a témata příliš neboptnala.
S vytvořením tématu se vytvoří také první příspěvek.
Oproti tomu příspěvek lze vytvořit pouze když máte otevřené určité téma a zobrazeny všechny jeho příspěvky. Vedou k tomu ovšem 2 cesty:
Tlačítko "Citovat" (anglicky Quote) - je zobrazeno v pravém horním rohu každého příspěvku a slouží k tomu, abyste mohli reagovat na něco, co někdo jiný napsal. Jako základ se zkopíruje celý text původního příspěvku do bloku "Quote", což se finálně zobrazí jako citace ("Radek napsal").
Tlačítko "Zaslat odpověď - to je jenom jedno a je až úplně na konci stránky. To také vytvoří příspěvek, ale nereaguje na žádný konkrétní - prostě se jen objeví prázdné okénko a když napíšete a odešlete svoji zprávu, tak se objeví úplně dole jako poslední příspěvek - ale jako součást aktuálního tématu.
Abyste si mohli beztrestně hrát, vytvořil jsem fórum Test, kde si můžete dělat co chcete, aniž by to někomu vadilo.