Tlach má 5. narozeniny
Re: Tlach má 5. narozeniny
Aktualizace souhrnů na verzi 2.2.14
Provedl jsem aktualizaci Tlachu a Souhrnů emailem, tak kdybyste zaregistrovali nějaké chybičky, dejte vědět...
Provedl jsem aktualizaci Tlachu i posílání souhrnů - kdyby byly nějaké problémky, dejte vědět...
krásná narozeninová ikona
Přeřízení letního času a drobná aktualizace. Doufám, že s tím nebudou problémy.
Drobná bezpečnostní aktualizace...
Wanigisko, ta věc, co tu bliká k narozeninám Tlachu, je obludná!! Nevím, jestli se mám smát nebo plakat.
Věru, stylový doplněk pro kmen, kterému není nic svaté.
Věru, stylový doplněk pro kmen, kterému není nic svaté.
Re: Tlach má 13. narozeniny
Tlach měl v pátek narozeniny! Používáme ho již od roku 2004, takže je to krásná
13!
K narozeninám jsem udělal velký upgrade na novou verzi 3.2.0 a zasílání novinek emailem na 3.0.7. Můžete si nechat zasílat nové příspěvky denně, týdně nebo měsíčně - viz nastavení v "Uživatelském panelu": ucp.php
Nová verze sebou nese i nový design - snad si rychle zvyknete. Měl by se lépe zobrazovat na šmatlafounech...
U souhrnů emailem jsem již léta autorem české lokalizace - pokud objevíte nějaký překlep, chybu nebo nedokonalost, dejte mi vědět. A samozřejmě kdyby na Tlachu cokoliv zlobilo...
13!
K narozeninám jsem udělal velký upgrade na novou verzi 3.2.0 a zasílání novinek emailem na 3.0.7. Můžete si nechat zasílat nové příspěvky denně, týdně nebo měsíčně - viz nastavení v "Uživatelském panelu": ucp.php
Nová verze sebou nese i nový design - snad si rychle zvyknete. Měl by se lépe zobrazovat na šmatlafounech...
U souhrnů emailem jsem již léta autorem české lokalizace - pokud objevíte nějaký překlep, chybu nebo nedokonalost, dejte mi vědět. A samozřejmě kdyby na Tlachu cokoliv zlobilo...
Email se posílá v angličtině, na to se ještě budu muset podívat.
Tak už v češtině...
Ach, to je krása! Chtěl bych vidět ten proces aktualizace Tlachu...jak ty desítky inženýrů sedí měsíce v klimatizovaných halách, mezi nimi jezdí na elektrické židli Wanigiska s vysílačkou a řídí jednotlivé úseky...škoda že jsem u toho upgrade nebyl!
I mě to mrzí!
Podcenil jsem testovací oddělení... až včera si sekce D všimla, že nechodí upozornění na nové příspěvky. Teď už by opět chodit měly.
Vau, Wan, tenhle design je teda cood (to není překlep - cool a good dohromady).
Teď ještě naučit se v tom orientovat....
Teď ještě naučit se v tom orientovat....
Nová verze souhrnů emailem... ta předchozí měla dosti chyb, tak snad to už teď bude lepší.