Půjčení auta
To se pochopitelně týká trvalých pobytců.Olowan píše:Tak tomu rikam diskriminaceTo bydleni v Bromxu uz je jiste nebo je ve hre jeste Monika? A nebylo by pak levnejsi se na auto vykaslat a jezdit mestskou dopravou
Pak by teda asi padl vylet mimo NY, ale zase bychom mohli na ten jeden den do zabavniho parku
Myslím, že to furt ještě vychází líp s autem než bez (cesta do centra okolo 25 USD/os), navíc pokud budem bydlet u Moniky tak zas musíme dojíždět, denně to takových 30 USD na osobu dá. Krát šest lidí krát tři dny - pětistovka jen to fikne.
Máme další téma na sobotu...
Tak jsem rezervoval (na chudáka Wanigisku) to velký auto v Denveru, ale se dvěma problémy:
nedokážou zaručit CD, ale to je snad standart
nějak špatně jsem si vyložil kolonku "3 additional drivers" - neznamená 1+3 další řidiči, ale právě 3 řidiči. Za dalšího se mi platit nechce, proto navrhuji napsat tam pány (jelikož Wič se vrací dřív, Olowan teče mlíko po bradě a Klokša dlouho neřídila a zdá se, že se do toho nehrne) s tím, že dámy budou drajvovat ve dne a na venkově a pánové v noci a ve městech, prostě na rizikových místech.
Můžem se pochopitelně dohodnout i jinak (např. pojistit nevyježděnou Klokšu oproti některému ojetému pánovi) a taky uvidíme, kolik by stál ten další řidič (u Hertzu 35 USD, což by šlo, Alamo nevěděli)
Můžem se pochopitelně dohodnout i jinak (např. pojistit nevyježděnou Klokšu oproti některému ojetému pánovi) a taky uvidíme, kolik by stál ten další řidič (u Hertzu 35 USD, což by šlo, Alamo nevěděli)
Bez toho to bylo u konkurence za 40 400 plus 6 USD za dalšího řidiče a den, takže se to nevyplatilo. Na druhou stranu jedna slečna mi řekla 4 řidiči, dnešní slečna vystavující fakturu 3. Na www Atlantisu píšou "v ceně tarifu Alamo Gold je i oprávnění k řízení auta dalšími osobami".
Zkusím se ještě poptat jinde a juknout na www Alama - po neděli.
Zkusím se ještě poptat jinde a juknout na www Alama - po neděli.
Tak jsem dneska vyzvedl vauchery na auta:
Denver
slečna je blbá (ale hezká...), my jsme chytrý - máme opravdu 4 řidiče (Hendl + 3)
minivany mají standartně CD
depozit si z karty nestrhnou, jen si opíšou číslo
další řidič 5 USD/den (neřešil bych to)
New York
při převzetí musíme zaplatit plnou nádrž a pak je v našem zájmu dojet s co nejprázdnější
spoluúčast na cokoliv je 100 USD, dá se připojistit za 20USD (?) na den
další řidič 6 USD/den
Denver
New York