Moje poznámky k Psíkovu návrhu - varianta 3:
hrozně těžko se to dělá s nepodrobnou mapou a bez průvodce, ještěže má Wanigiska tak chytré kamarády, co dávají Lonely Planet.

bojuju za víc času na prériích (medicinový kolo, Cody, Mt. Rushmore, i nějaký muzeum - autentický i komerční - např. Tance s vlky (kde je (byl) živej Cisco), pochodit nějaký autentický místa (Ft. Laramie, Prašnou řeku...)
Ty pláně byly jedna z hlavních věcí, který mne do Ameriky táhnou, přece jen to ostatní je taková normál turistika jako kamkoliv jinam, ale u těch rudokožců jde trochu o city. Můj názor - názor šestiny. Tři dny jsou pro mne osobně asi málo.

nevím, jestli má cenu krátká kukačka v Glacieru, je to trochu bokem, ovšem pokud píšou, že za to stojí i jenom průjezd, tak asi jo

musím asi dát za pravdu Olowan, že průjezd záp. pobřežím sežere spíš tři dny než dva (nevím, jak nám půjde spaní v autě) Možná by tam (cca v půlce) stálo za to zvolnit a někde se fláknout u moře nebo navštívit ten park

Las Vegas - podle mne bude zážitek z prohlídky ve dne 50%. Ideální by bylo spát tam, ale bohužel navazuje GC, kde je potřeba "si přivstat"

zdá se mi 3 dny na přejezd do Santa Fe moc, včetně těch puebel. Počítejme půlden na velkou atrakci (Fe, Taos) a pár hodin na malou
Je to dobře udělaný, uděluji Psíkovi malinkatou včeličku za pilnost:
Bohužel ale stejně budem muset něco vynechat a já vůbec netuším co. A to bych tam nacpal ještě prohlídky nějaký techniky, který je po Americe spousta (lodě, vrakoviště letadel atd.)

Ceny za kempy, co tam uvádíš, jsou za campsite/stan/osobu/auto?

Asi bude potřeba mít bydlení v parcích zarezervovaný, že jo?

Myslím, že Golden Pass platí jen do NP, nikoliv do State atd., tam to budem cálovat.