Ligový tábor Kosák 20.7. - 4.8.2019
Re: Ligový tábor Kosák 20.7. - 4.8.2019
Když si ho vyzvednete o jěco dřív před tábořkem, můžete i ušít ty nové dveře. Materiál je prý taky u nás.
W
W
Ahoj. Jak to vypadá s šeltrem na táboře? Markétka s Questem se ptají, jestli by si ho nemohli půjčit na tábor, který navazuje na Ligové táboření. Loni jsme myslím Mamutům účtovali 200 na týden nebo tak něco.
Zdá se mi, že šeltr bude potřeba na druhý týden a pak už ho nikdo potřebovat nebude, co já vím, půjčení je za mě ok.
Souhlasim s Wan. Já jedu Lososům na týden na tábor dělat pomocnou sílu, takže pak snadno šeltr přivezu:-).
Wič
Wič
Super, napíšu jim.
Jak poptávala Wič, u nás je mikrovlnka, 2 kotlíky, lining, šeltr. Vezmeme s sebou, snad se nám to vejde.
Mikrovlnku bychom užili taky, tak to se musíme nějak domluvit.
Mikrovlnku bychom užili taky, tak to se musíme nějak domluvit.
Prima!
U Kanyapi je týpí s příslušenstvím a matrošem na nové dveře, Awačinina smažicí pánev a naše konev na vodu. Po dohodě drumbuní bedny přijedou s námi.
Zdravíme a těšíme se!
WiČenda
U Kanyapi je týpí s příslušenstvím a matrošem na nové dveře, Awačinina smažicí pánev a naše konev na vodu. Po dohodě drumbuní bedny přijedou s námi.
Zdravíme a těšíme se!
WiČenda
Tak Radek má vybavení kuchyně, tudíž trojnožku i kotlíky můžeme poskytnou Kany a Lili.