Ahoj kamarádi,
chceme-li se letos dostat na Hradiště, je nejvyšší čas konat. Předvyplnila jsem žádost o vstup na újezdní úřad, ale
potřebuju vaši součinnost v těchto věcech:
- dořešit datum konání
nacionále účastníků - čísla vašich občanek, event. data narození
Wanigisku prosím o nacionále Drum Bunu.
Více ke každému bodu dále.
1) Okeya v říjnu nemůže a mně se intuitivně zazdálo, že zářijový termín by mohl být lepší. 28. září je ve středu, tj. Vyžaduje to 2 dny dovolené nebo ze školy, to je trochu blbý. Jako termín vstupu jsem vybrala víkendový den (sobotu) – protože předpokládám, že v sobotu vojáci cvičit nebudou, tj. Větší pravděpodobnost povolení.
Nebo volit spíš říjnový termín (28.10. je pátek) s tím, že Okeya nepojede, nebo dokonce listopadový (17.11. je ve čtvrtek)?
2) Do emailu vám posílám žádost. Předepsala jsem konkrétní lidi. Vyšlo nám to pěkně na 20 kousků, tj. přesně tolik, kolik tam mají řádků

Zapomněla jsem na někoho?
Doplňte tam prosím čísla vašich občanek (tentokrát prosím pravá, vojáci jsou na tohle citliví), u dětí, pokud nemají občanku, tak datum narození. Doplněnou žádost prosím pošlete mně zpátky, dám to dohromady.
3) IČ je asi jasné. Máme jako kmen i někde sídlo? Je to sídlo nějak ověřitelné? Myslela jsem, že na webu LLM jsou kontakty na kmeny, ale zdá se mi, že nejsou. Přemýšlela jsem, jestli tam nedoplnit (k názvu) i odkaz – třeba na Ligu nebo
www.drumbun.cz – jestli by dohledatelnost na webu nějak podpořila naši věrohodnost… Mám nějak upravit náš název - třeba „kmen Ligy lesní moudrosti Drum bun“ nebo tak něco?
Zatím jsem vůbec neřešila, kde budeme bydlet. Trasu jsem zvolila nejkratší od hranice vojenského újezdu na Hradiště a zpět. Vychází mi to odhadem na 11 km plus 200 m převýšení. Budeme s sebou mít děti = budeme toho mít tak akorát dost. Okeyův návrh navštívit Doupov jsem nijak nereflektovala - dráždila bych vojsko co nejmíň a byla spíš skromná. Popravdě řečeno - z důvodů, které vojáci vyjmenovávají jako záminku ke vstupu, totiž doopravdy nesplňujeme ani jeden.
Jinak další program v okolí vypadá jako obvykle atraktivně, byť to bude vyžadovat trochu popojíždění vozidly:
návštěva poutního místa Skoky (
https://www.skoky.eu/)
výstup na vrch Vladař (
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vlada%C5% ... A1t%C4%9B))
návštěva zámku Valeč (tam jsem byla na prvním brontosauřím kurzu,
www.zamek-valec.cz).