podzimní brigáda 2025 + běžky 2026
podzimní brigáda 2025 + běžky 2026
Ahoj,
ráno začíná být zima, co... Je třeba myslet na horší časy. Brigáda v Jizerkách proběhne 28.-30.11. Zimní víkend po brigádě bude 23.-25.1.
Program brigády jasný - dřevo dovnitř a dové naštípat. Možná budeme i kácet strom.
Těším se na vás.
ráno začíná být zima, co... Je třeba myslet na horší časy. Brigáda v Jizerkách proběhne 28.-30.11. Zimní víkend po brigádě bude 23.-25.1.
Program brigády jasný - dřevo dovnitř a dové naštípat. Možná budeme i kácet strom.
Těším se na vás.
Re: podzimní brigáda 2025 + běžky 2026
Ahoj kamarádi, omlouvám se za zmatky, ale nakonec musím udělat změnu a zvolit ten únorový termín, víkend za brigádu tedy bude 6 až 8.2. Snad už beze změn.Pardon.
Temín brigády se blíží, proběhne 28.-30.11. Házejte sem prosím info, kdo se chystáte, ať vím, kolik nás cca bude. Program jako bvždy, jeden den práce, jeden den výlet. Na pracovní den vařím oběd. Těším se.
Ahoj, my bysme rádi dorazili v plném počtu, tedy 5 ks. Těšíme se! Hrstkovi
Ahoj, s brigádou stále počítáme a těšíme se. Budeme 2 dospělí + 5 dětí.
Za tedy jedou: Jurkovičovi 5 kusů, Hrstkovi 5 kusů, Shaman 5 kusů, Harsovi (příjezd až v sobotu) 5 kusů, Lili s Ani, Radek a já. Ještě někdo se chystáte?
Ještě tedy doplňuji, že Grýni a Jeleni jedou též.
Kdo máte, vezměte prosím pily a sekery. Díky.
Jinak s sebou spacáky, bačkorky atd. Já zajišťuji oběd v den práce, jinak vše ostatní ve vlastní režii.
Těším se.
Kdo máte, vezměte prosím pily a sekery. Díky.
Jinak s sebou spacáky, bačkorky atd. Já zajišťuji oběd v den práce, jinak vše ostatní ve vlastní režii.
Těším se.
Já jen opravuju, že nás bude sedm (2 + 5). Ale složíme se v pohodě jako obvykle do spodní místnosti na Kateřině, pokud by to šlo.
Ahoj, my dorazíme až v sobotu ráno. Pilu vezmeme. A bientot!
Jen pro info, shodli jsme se na WA, že počasí vypadá na běžkování. Magistrála by měla být upravená, nahoře prý 20 cm sněhu. Takže plán je, že brigáda proběhne v sobotu a v neděli pak výlet běžky/pěšky.