probudil se ve mně nějaký ligový entuziasmus a asi i soupeřivost - prostě jsem si doplnila do Rejstříku orlích per ty svoje. Přestože se mi jich tam podařilo vložit sotva polovinu, posunul se Drum bun ejhle z propadliště na 8. místo v pořadí kmenů podle počtu činů na člověka. Moc dobře si pamatuju, že cos podobného propagovala už před rokem (lety
Žebříček OP
Žebříček OP
Milí milí,
probudil se ve mně nějaký ligový entuziasmus a asi i soupeřivost - prostě jsem si doplnila do Rejstříku orlích per ty svoje. Přestože se mi jich tam podařilo vložit sotva polovinu, posunul se Drum bun ejhle z propadliště na 8. místo v pořadí kmenů podle počtu činů na člověka. Moc dobře si pamatuju, že cos podobného propagovala už před rokem (lety
?) Wič, ale zkusím to zas - taste svoje dekrety a spolek, kterému není nic svaté, bude mít o důvod víc k dobré náladě.
Re: Žebříček OP
Já jsem splnil svůj závazek z minulého sněmu a doplnil svá orlí pera. Posunul jsem Drum Bun z 13. na 11. místo v absolutním počtu a ze 7. na 3. v počtu na člena. No to né že bych se chlubil, to jsou všechno OP z puberty, ale aby měla Awa radost 
A já myslela, že jsme se tak mocně posunuli poté, co jsem tam zadala já dvě svoje nová orlí pera....
Yučikala zprovoznil statistiku, ve které jde přepínat přepočet a) jen na aktivní členy a b) včetně všech členů v historii. Zvolení vhodné možnosti nás samozřejmě sune výše (v našem případě myslím přepočet jen na aktivní členy
)
Yučikala zprovoznil statistiku, ve které jde přepínat přepočet a) jen na aktivní členy a b) včetně všech členů v historii. Zvolení vhodné možnosti nás samozřejmě sune výše (v našem případě myslím přepočet jen na aktivní členy
A to kdybychom ještě nekoho z Drumbunu vyloučili, to by teprve bylo! Třeba všechny kromě Awa a Wič.